Begränsad Upplaga Unisex LEGO® Minecraft 21130 Järnvägen i The Nether yHc7kWw9

  • 708 antal i lager

s.kr706  s.kr357
Spara: 49% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Begränsad Upplaga Unisex LEGO® Minecraft 21130 Järnvägen i The Nether yHc7kWw9
Begränsad Upplaga Unisex LEGO® Minecraft 21130 Järnvägen i The Nether yHc7kWw9

Begränsad Upplaga LEGO® Minecraft 21130 Järnvägen i The Nether

LEGO® Minecraft 21130 Järnvägen i The Nether

Du har byggt ett grymt järnvägssystem i det farliga landskapet i Nether. Sätt på dig din diamantrustning, greppa din diamanthacka och hoppa upp på gruvvagnen. Tryck på startknappen och rusa längs banan, men se upp för flytande lava och själsand. Susa förbi den fientliga zombie pigman med det gyllene svärdet, och gira runt de hoppande magmakuberna för att nå netherkvartsmalmen. En helt vanlig arbetsdag för en LEGO® Minecraft™ hjälte.

● Innehåller minifiguren Steve plus en zombie pigman, en stor magmakub och en liten magmakub. ● Järnvägen i Nether har en gruvvagn och ett järnvägsspår med kurvor och funktion för hoppande magmakuber. ● Ta på din diamantrustning, greppa din diamanthacka, hoppa upp på gruvvagnen och kör iväg längs järnvägen i Nether! ● Susa fram på spåret för att aktivera funktionen för hoppande magmakuber. ● Tillbehör: hacka, rödstensfackla och netherkvartsmalm. 

• Innehåller även ett svärd. ● Moduldesign med tre olika modeller som är enkel att bygga om. ● Låt fantasin flöda – bygg om setet till andra LEGO® Minecraft™ modeller! ● Setet innehåller över 380 delar och ger en lämplig bygg- och lekupplevelse från 8 års ålder. 

• Modellen är 4 cm hög, 28 cm bred och 24 cm djup.

Rek.ålder: 8+ år
Antal delar: 387 st